Prijs speelt een rol bij een rondvaart over de Seine in Parijs? Dan zit u goed bij de specialist Lex and the City, die aantoonbaar een goede prijzen heeft voor dit arrangement. :)
Kijk maar naar deze Diner Boottocht. (en vergelijk:) 

Het menu tijdens jullie rondvaart in Parijs is eenvoudig en goed. Zie de vele klantrecensies van de laatste 3,5 jaar op deze website.

Gerechten: (u kiest simpelweg op de boot in Parijs.)

Uw voorgerecht: Foie Gras (Dat is eendenlever) met rood fruit of een eenvoudige vegetarische rauwkost salade, of gerookte zalm.

***

Kipgerecht met Teriyaki & tarwe groenten

Of
Zalm biefstuk met sauce hollandaise & tarwe groenten.

Of
Vegetariërs die geen vlees eten kunnen vis nemen. Eten ze ook geen vis, dan maakt de kok een speciaal vegetarisch gerecht met aardappelschijfjes (met inbegrip van plantaardige olie) , paddestoelen (oester, Pholiota), groenten (sperziebonen zeer fijn), knoflook, zout, peterselie & peper.
Foto’s van de hoofdgerechten op de boot op de Seine

***

Dessert: Duo van delicatessen (zie de foto op de eerste pagina van deze website)

Prijzen Boottocht:

Deze info is verouderd, omdat Lex and the City momenteel alleen beschikbaar is voor reisleider- en gids diensten in Parijs.
Excuses, “Lexcuses” in mijn geval voor het feit dat ik de site nog niet heb ge-update. Wel kun je me bellen voor informatie; ik heb jullie graag op weg in Parijs! :) Groet, Lex

  • Rondvaart met 3-gangen menu met een glas mineraalwater: € 39,-
  • Met een (stevig) glas wijn of zelfs een flesje bier (ja echt waar, in Parijs, speciaal voor ons) + mineraalwater: € 49,00
  • Met een glas champagne + mineraalwater: € 57,00.
  • Kinderen betalen slechts € 37,- krijgen het hoofdgerecht en het toetje en krijgen een glas of een blikje fris erbij.

Rondvaart Seine Parijs prijs | Diner Boot met dakterras :)U krijgt van ons een voucher mee met de reserveringen en een Google maps kaartje van de omgeving.
Ook krijgt u als klant van Lex and the City een aantal digitale kaartjes ter beschikking over diverse leuke onderwerpen in Parijs, zoals mode, restaurants, een top-20 van gratis uitstapjes in Parijs en bezienswaardigheden.

Als u op zoek bent naar een chique en zeer uitgebreide Franse maaltijd tijdens uw rondvaart op de Seine, dan adviseren wij u een andere dinner cruise te kiezen. De prijzen liggen daarbij rond de € 70,-  –  € 150,- pp.

Het kipmenu is ook het populairste bij kinderen.

Hoi Lex,
Het was een heerlijk weekend in Parijs en de boottocht was daar een mooi onderdeel van.
Na heel de dag gelopen te hebben, was het een verademing om in de fauteuils te ploffen en te genieten van het uitzicht.
We zullen het bij vrienden & kennissen aanbevelen.
Groeten,
Margreet 
Margreet (dec 2013)
Reserveren
Reserveer nu uw boottocht voor over de Seine. En geniet van veel moois wat Parijs te bieden heeft vanuit een mooie boot met lekker eten!
Reserveren