8 maart 2014,

Nadat ik vrijdagochtend 7 maart mijn vriendin nietsvermoedend van het werk heb geplukt om 10:00 in de ochtend, heb ik haar de eerste 100 km hyper-benieuwd naast me in de auto gehad om vervolgens eindelijk te vertellen wat we gingen doen.

De smoes dat we een dagje weggingen, kon ik ook niet meer geloofwaardig houden. De mededeling dat we 4 dagen naar Parijs zouden gaan “omdat we dit wel een keer hadden verdiend”, kwam helemaal uit een onverwachte hoek. Vol euforie en ongeloof heeft ze naast mij de resterende 5 uur in de auto met een grote grijns uitgezeten.

Huwelijksaanzoeken Parijs op boten referenties

Klik op de foto (copyright René) voor dit aanzoek arrangement in Parijs op de Seine

In Paris had ik een leuk hotel in Montparnasse georganiseerd, waar ze keurig een heerlijke fles Champagne kwamen brengen. ‘s-Avonds heerlijk in de omgeving van het hotel een hapje gegeten en relatief vroeg het mandje in voor de lange volgende dag.

Zaterdag was voor mij het meest spannende, gezien alles op de juiste manier moest verlopen. Om uiterlijk 18:00 zou de boot vertrekken vanuit de omgeving Eiffeltoren en daar moest het gebeuren..

Na een heerlijke dag met prachtig weer, zijn we rond 16:30 naar het hotel gegaan voor een “opfrisje”. Ik had een prima excuus door aan te geven dat ik op aanraden van een vriend een leuke eetgelegenheid had geregeld en dat we daar alleen op reservering uiterlijk om 18:00 konden aanschuiven.

Om 17:50 kwamen we aan bij de haven en daar lag de boot keurig op ons te wachten samen met een aantal andere gasten. We stapte de boot op  en werden naar onze tafel geleid. Direct werden we keurig voorzien van een glaasje Champagne, voordat we uit het niets werden verzocht mee te lopen.

We liepen de prachtige eetzaal met enorme ramen uit, om vervolgens met een trap aan de achterzijde van de boot naar boven te lopen. Boven op het dak was het zichtbaar dat we echt de enige waren en we bleven de man volgen naar de voorzijde van het dak. Eenmaal aangekomen werden we verzocht in de “stuurhut” plaatst te nemen. Hier was een heel mooi idyllisch plekje voor  2 gedekt met een flesje Champagne en lekkere broodjes. Vanuit hier moest mijn plan dus vorm gaan krijgen!

Na het hoofdgerecht (klein uurtje varen op de Seine) heb ik er een heel mooi aanzoek moment van kunnen maken en ben ik op de knieën gegaan… de rest is geschiedenis.

Al met al liep alles zoals ik zelf voor ogen had, ben ik door Lex and the City erg goed geholpen.
Een prachtig weekend met een enorm fijn resultaat.

Iedereen en vooral Lex, erg bedankt!  

MVG
Rene