Hieronder vind je beoordelingen / reviews van personen en groepen/bedrijven die een low budget dinner cruise Seine hebben gemaakt.
Bekijk hier een aantal referenties van de laatste 6 jaar. (Bij Lex and the City noemen wij ze lexperiences.)

September 2016, uitje met een Vlaamse groep in Parijs op deze dinerboot

Hallo Lex,
Onze groep was laaiend enthousiast over deze boottocht. Super georganiseerd.
Alles was tiptop in orde.
Bedankt voor deze aangename ervaring.
mvg
Anny & Louis

Juli 2016, huwelijksaanzoek in Parijs op deze boot

Hallo Lex,

Het ging perfect. Ze had helemaal niets door tot ik op één knie zat:)
De setting was perfect, het eten was heerlijk en de kapitein zorgde er persoonlijk voor dat er niemand bij ons in de buurt kwam (kinderen) en we echt alleen waren. Dat was heel leuk gedaan.

Er waren twee heel kleine minpuntjes: het leek erop dat de ober schrok van het arrangement (en dus niet voorbereid was), dit kwam tot uiting in het toch krijgen van de foie gras ipv de zalm. Gelukkig was de foie gras heel lekker en hebben we geen allergieën oid. Ook de duur tussen het voor- en hoofdgerecht was wat lang, waardoor we het hoofdgerecht niet op konden krijgen voor we naar buiten gingen om onder de Eiffeltoren mijn ding te doen. Hierdoor leek het alsof we even vergeten waren. Dit zijn tips voor de bemanning.

Ik zou het verder echt aanraden aan andere stelletjes. Mijn (nu) verloofde was iig sprakeloos en heeft niets aan zien komen:)

Bedankt voor het regelen op de korte termijn.

Met vriendelijke groet,

Richard


Mei 2016

Een huwelijksaanzoek van een Nederlandse man in de aparte ruimte naast het dakterras:

Hoi Lex,
Het was helemaal top!
Perfecte ambiance; we hebben genoten. :-)
Simon

 

Mei 2016
Een groep uit het westen van Nederland van ca. 45 personen:

We zijn inmiddels weer thuis en we hebben een leuke reis gehad.
Het eten was goed verzorgd, en het was fijn hoe Annemarie ons heeft geholpen.
Iedereen tevreden; ook de fijnproevers.
Een minpuntje was het opdringerige gedrag van de fotograaf.

Dank je wel voor de fijne samenwerking,
Christa


Maart 2016
Beste Lex. Super bedankt voor je fantastische service en al je hulp welke je ons aangeboden hebt. Dankzij jou hebben we alsnog kunnen genieten van de onvergetelijke boottocht over de Seine. Zulke service vind je niet gauw. We zijn je echt dankbaar en zullen iedereen aanbevelen om deze tocht te doen. Absoluut een aanrader en 1000% betrouwbaar.  Jouw organisatie verdient een hele dikke vette 10+.
Wij hebben echt van genoten dankzij jou Lex.

M.V.G. Karolina
——————————-
Lex goedemorgen.
Alles was helemaal top, en ze heeft ja gezegd. Thanks voor alles!
Groet Lars

Febuari 2016

Hallo Lex, De boottocht met diner over de Seine was een leuke ervaring en een mooi totaalconcept.
Een aanrader voor vrienden en familie!
mvg,Liesbeth

Febuari 2016

Super, dank voor de goede zorgen! We hebben een hele leuke avond gehad die we nooit meer kunnen vergeten:-)!!

Olga

Januari 2016 (huwelijksaanzoek arrangement op de Seine)

Ey lex,
Net thuisgekomen, helemaal kapot. Het was echt super, geweldig genoten en ze heeft gelukkig ja gezegd.
Ik heb helemaal geen klachten en alles was perfect. Mijn vriendin/toekomstige vrouw vond het de mooiste avond uit haar leven.
Ik wil je bedanken voor het altijd willen meedenken en me begeleiden bij al mijn vragen.
Ik zal je zeker aanbevelen voor mensen die richting het prachtige Parijs vertrekken. Daarnaast zullen wij zeker weer een boottochtje boeken wanneer wij weer richting Parijs vertrekken.
Nogmaals heel erg bedankt en succes met je bedrijf en wie weet tot in de toekomst.
Groetjes Rick

 
December 2015 (familie-uitje op de boot)

Hallo Lex,
We zijn net terug van een paar dagen Parijs.
De boottocht met eten was een verrassing voor mijn moeder omdat ze die dag jarig was.
We hebben het geweldig gehad.
We kregen een heel mooi plekje voorin de boot,
Waar we met z’n zessen erg goed konden zitten.
Zelfs de kinderen hebben genoten van het eten.

We hebben echt niks gemerkt van iets negatiefs na de aanslagen.
Er liepen wat militairen, maar dat gaf juist een gevoel dat alles onder controle was. :)

Heel erg bedankt voor de goede service.
Vriendelijke groet,
Debora

December 2015 (huwelijksaanzoek-arrangement op de boot)
Hi Lex,
Bedankt voor alles!
Het was geweldig!
Heel bijzonder en ze heeft ja gezegd!!

Groeten,
Stephan

September 2015 (zussen-moeder-uitje)
zussenuitje in parijs op de bootHallo Lex 
We zijn net terug in ons hotel van de boottrip en ik mag zeggen dat het ons goed bevallen is.
We zijn goed verzorgd en het was reuze gezellig.
We waren met 4 zussen en onze 82-jarige moeder.
Voor haar en 2 zussen de eerste keer in Parijs.
Ze hebben genoten van de bootreis . Ook het eten viel in de smaak.
Ga zo door en nog bedankt.

Ik ben blij dat we weer bij jullie geboekt hadden. Veel lof voor jullie allemaal.

Ingrid Hoofs en zussen.

 

November 2015

(huwelijksaanzoek arrangement op de Seine)
Hoi Lex,

Diner op de Seine langs het Louvre
Het was top geregeld. Helaas ging het regenen waardoor we geen tijd op het dek konden doorbrengen. 
De tijd vloog voorbij en mijn aanstaande ;) heeft genoten en tranen van geluk gelaten. 

Het was een goeie keuze. 

Groeten,
Virgil 
Verstuurd vanaf mijn iPhone

—————————————————–

Hoi Lex,
Dank je wel voor je bericht.
We hebben een heerlijke stedentrip gehad, gelukkig is het weer hier geen spelbreker in geweest.

arrangementen seine parijs groepen

De dinner cruise is goed bevallen. Je omschrijving van het diner klopt als een bus, de prijs/kwaliteit verhouding is meer dan in orde gebleken.
Enig minpuntje, maar dat komt aardig in de buurt van muggenziften, was het voorgerecht, de vegetarische salade, die was wel heel erg eenvoudig. De zalm daarentegen was zowel als voorgerecht en hoofdgerecht top.
We hebben genoten van de tocht, de foto’s zitten al in het plakboek :)
Met vriendelijke groeten,
Robert


Oktober 2015

Hi Lex
Echt n topavond gehad!! Super bedankt!
Groet Suzanne
Verstuurd vanaf mijn iPhone

 

—————————————————
Goedenavond.
Langs deze weg hartelijk bedankt voor de goede verzorging op de boot.
We hebben het erg naar onze zin gehad maandagavond.
Het eten smaakte ons prima. 
Groeten van Annemieke 

 

September 2015

Rondvaart Seine voor lage prijs
Lex, 

Een zeer fijne tocht gehad op de Seine.
Alles was zeer goed verzorgd en lekker.
Bedankt.
Groetjes Wim
—————————————————————–
Hoi,
Onze trip naar Parijs is super geweest.
Veel gezien veel gelopen lekker gegeten en gedronken en veel gelachen.
Kortom voor herhaling vatbaar.
De dinner cruise over de Seine was echt een belevenis vooral omdat het net donker begon te worden en overal de lichten aangingen. Gaf het geheel iets magisch.
Enige minpunt was dat het wat kort was, had van ons nog zeker wel een half uur door mogen varen.

Dank voor de organisatie en wellicht tot een volgend uitje.
Groet,
Angelique

September 2015 (arrangement huwelijksaanzoek op de Seine)

Het was een fantastische avond, Lex!
En ze heeft ja gezegd! 
Bedankt voor alles!!!! 
Groeten, 
Kevin! 

 

Augustus 2015
Wedding Proposal Arrangement Paris Seine river

Paris Dinner Cruise voor lage prijs

Hoi,

Het was leuk; lekker gegeten en wat van het uitzicht kunnen genieten, dus wij waren zeker tevreden over de dinner cruise.
Je krijgt eigenlijk gewoon waarvoor je betaalt en we raden het zeker mensen aan die geen 100 Euro per persoon willen betalen. :)
Mvg,
Thomas


Juli 2015
(huwelijksproposal Parijs arrangement op deze boot)

Hoi Lex,
Het is super gegaan! Ze had helemaal niets door, al keek ze wel vreemd dat we apart zaten en champagne kregen. Toen we naar boven gingen kreeg zel al wel wat meer door. Na het hoofdgerecht heb ik haar ten huwelijk gevraagd en ze heeft ja gezegd ;)
Heel erg bedankt voor alles!
Groet,
Ferran

Mei 2015  (dinner cruise seine)

Lage prijs voor boottocht in Parijs met dinerHallo Lex,

Een mooie bootocht over de Seine met een uitstekend diner.
Helaas was de boot nog niet half gevuld, maar we hadden goede plaatsen aan het raam zodat alles goed te zien was. Het weer was gelukkig ook goed.
Al met al een goede verjaardagsavond gehad.

Met vriendelijke groet,
Kees  Tulp

 


Mei 2015 
(brunch cruise)
Hallo Lex, bedankt voor de geweldige bootreis.
Was super; we kregen zelfs een extra fles champagne! Erg leuk zitten bij het raam. En het eten was boven verwachting. Super! Groet, Gerard Teuwissen.

Comfortabele boottocht cruise op de Seine met eenvoudig diner

Foto door Maaswaal College. (waarvoor dank)


Maart 2015 
(groep van 12 personen)
Bonjour Lex,
Leuk je even gesproken te hebben aan boord.
Mijn groep heeft genoten van de boottocht en het eten!
Merci beaucoup.
Au revoir!
Anke Minnee

 

Maart 2015 (wedding proposal Paris)
Het was super; het is echt de moeite geweest. Alles is prima verlopen.. 
In het begin wist ik zelf niet echt wat er gebeurde. We moesten eerst plaats nemen onder bij de andere gasten; ik denk dat eerst alle gasten moesten plaats nemen.
We hebben daar zo een 10 minuten gezeten en toen kwam de ober die ons vroeg hem te  volgen.
En ja toen kwam het ene na het andere; ja super echt geweldig en ja, zij heeft ja gezegd dus een geweldige dag beleefd echt prachtig iets om nooit te vergeten.
Eten was ook top; heeft gesmaakt.
Misschien een klein aandachtspunt dat boven bij de kapitein geen muziek was; maar voor de rest alles prima (ook de bediening; super niks om te klagen.)
Dank u wel voor deze prachtige dag en wie weet komen we ooit eens terug EmojiEmoji
Groetjes Evangelou (België)

PS: Is echt een aanrader als huwelijksaanzoek (zegt de verloofde :-P).

Dinner cruise cheap price Paris
Februari 2015
Beste Lex
Uiteindelijk is het dankzij je geweldige hulp helemaal goed gekomen.
Parkeren was geen probleem op de kade. Dat hebben we direct kunnen vinden.
De mensen van de boot waren op de hoogte en ze hadden een mooie plek
voor ons gereserveerd.
Het eten was erg lekker. Het voorgerecht van gerookte zalm hadden ze
niet helemaal begrepen.
Uiteindelijk hebben we allemaal genoten ondanks alle reisperikelen.
Dank je wel voor je ondersteuning !

Hartelijke groet van Patricia en familie.


December 2014
Hoi Lex,

Heel erg bedankt voor de goede zorgen. De boottrip was top, het diner eenvoudig maar beslist heel lekker.
Jullie arrangement was echt wat het moest zijn!
A+, jongen!

Fieke en Dirk

 

November 2014 (huwelijksaanzoek “tussen hemel en Seine”)

Hoi,
Ik wilde nog even laten weten hoe het gegaan is.
Het belangrijkste: het was succesvol. We gaan in de loop van 2015 trouwen. Geen haast.
Aanzoek tussen hemel en seine met Lex and the CityDe boot was uiteindelijk precies op tijd maar mensen hadden verwacht dat hij wat eerder zou komen (kwartier van te voren). Daardoor raken mensen een beetje ongerust. Maar dus niet terecht.
De ontvangst was hartelijk. Goed dat ze niet lieten merken dat het het speciale arrangement was want dat moest natuurlijk een verrassing voor mijn vriendin blijven.
De plek bij de stuurman is heel mooi en heel romantisch.
Het eten was zoals aangegeven in de beschrijving lekker maar eenvoudig. Misschien wel leuk om in het toetje iets speciaals te doen vooral als het huwelijksaanzoek succesvol is.
Ze hebben foto’s gemaakt (6 in totaal) en drie daarvan waren heel mooi. Deze hebben we dus ook gekocht
Al met al een zeer geslaagd en memorabel uitje !
Groet, Arjan.


September 2014

Hallo Lex,
We hebben weer genoten van de heerlijke dinner-cruise op de Seine met 126 scholieren.
In 2015 zijn we weer van plan om met 5 havo naar Parijs te gaan.

Met vriendelijke groet,

Hans Davids
Maaswaal College
—————————————————————————
diner cruise lowbudget seine parijs testimonial
September 2014
Hallo Lex,
 
Ik wilde nog even laten weten dat alles aan boord prima is verlopen. Het was een sfeervolle tocht die we niet snel zullen vergeten. De twee glazen champagne ter gelegenheid van mijn verjaardag waren zeer welkom en het diner was beter dan wij hadden verwacht.
Eén heel klein minpuntje: De twee fotografen aan boord fotografeerden alleen jonge tortelduifjes. Voor oudere echtparen hadden ze geen belangstelling.

Nico
———————————
September 2014

Hallo Lex en de rest,

Bedankt voor de correcte en snelle afhandeling!
Ging uitstekend. Top"</p
Michael

——————————————-
Juli 2014 (huwelijksaanzoek “tussen hemel en Seine”)

Hallo Lex,
Ik mail je om te bedanken voor de service, de kwaliteit van het eten en de leuke entourage. Mijn vriend, en inmiddels aanstaande man, was compleet overdonderd door de ontwikkelingen op de boot. Eerst werden we apart aan een tafeltje gezet. Op een onlogische plek (gezien de plekken die de andere gasten kregen toegewezen). Maar hij verwachtte nog niets. Toen kregen we champagne. Hij keek me verbaasd aan, waarna ik toegaf dat te hebben Huwelijksaanzoek homo natuurlijk ook op Seinegeregeld. Dat vond hij erg leuk. Daarna kwam er een fotograaf die ons vroeg of we op de foto wilden. Natuurlijk was ik enthousiast. En gelukkig mijn vriend ook. Door de fotograaf werden we, al fotograferend, naar boven begeleid. Toen we bij de stuurhut gevraagd werden te kussen voor de foto, keek hij erg verbaasd. Maar hij deed het wel. Daarna opende de fotograaf de stuurhut en wees hij ons onze tafel. Wederom was mijn vriend erg verbaasd. Met een grote glimlach bleef hij maar zeggen hoe leuk hij dit vond. Aan mij natuurlijk de beurt om weer toe te geven dat ik dit had geregeld. Ik voegde een smoes toe over “onze ervaringen” met drukke boottochtjes en behoefte aan privacy. En dat werkte. Toen er nog een flesje champagne bij kwam, was ik ook blij verrast!! Heerlijk was het ! Toen we bij de Eiffeltoren waren, hadden we het hoofdgerecht op en stelde ik voor dat we even buiten konden kijken. Mijn vriend reageerde direct enthousiast met “Ja dat wilde ik net zeggen”. Ik liet hem voorgaan zodat ik snel het doosje met de ring kon pakken. En dat liep gesmeerd. Ik heb hem daar toen ten huwelijk gevraagd en hij heeft JA gezegd. 
Mede dankzij jullie goede zorgen, prima eten en de geweldige aankleding een moment om nooit te vergeten!!!
Bedankt Lex !!
Ps : hierbij ook de foto!

 

Juli 2014
Hallo Lex,
We hebben heel erg genoten op de boottocht was heel leuk en lekker eten.
Zeker een aanrader.
Met vriendelijke groet,
Timothy

Juli 2014

Hoi Lex, helaas weer terug in Nederland nu, maar de boottocht op de Seine was heerlijk.
Alles top geregeld, dank hiervoor.
Wellicht tot een andere keer.

Groeten Ingrid en Frans

Juli 2014

Boottocht Parijs Dinnercruise Lex and the City ParijsBeste Lex,
Mag ik jullie team bedanken voor de fijne boottocht die wij (vrouwtje en ik) hebben mogen ervaren. Ondanks het feit dat de airco niet werkte, hebben we volop kunnen genieten van het lekkere eten en de prachtige omgeving.
Wij gaan zeker nog gebruik maken van uw diensten, bij een volgende citytrip, we weten je wel te vinden
Aangename groetjes en tot een volgende keer,
Danny


Juni 2014

Reviews Dinner cruise Seine ParijsClaudia schrijft ons na afloop:
Goedenavond,
Het was een geweldig weekend en de boot trip was een fantastische ervaring.
Zie de foto. (hier rechts, redactie, dank hiervoor)
Ik wil jou ook namens mijn man bedanken, wij vonden jouw snelle handelen n.a.v. ons veel te late verzoek om te reserveren helemaal top!
Kortom uitstekende service, in de mooiste stad van Europa via een zeer professionele organisatie J
Groet,
Claudia

Juni 2014

Nils zegt:
Hoi Lex!
Het was prima hoor in Parijs op de Seine.
Een zeer leuke ervaring op een mooie boot.
Groetjes Nils

 

Juni 2014
(aanzoek met champagne en diner in ‘t stuurhuis van de kapitein; “tussen hemel en Seine”)

Beste Lex,
Een terugkoppeling op een zeer geslaagd weekend in Parijs. De boottocht, het diner en de locatie waren perfect! Het weer was super en het aanzoek verliep ook helemaal naar wens… Zo in de hut van de kapitein was zeer intiem en romantisch, het was wel even spannend of de crew de reservering begreep maar na enige subtiele hints (met mijn partner naast mij) kwam het helemaal goed. Leuk ook dat er foto’s werden genomen op de boot.
Niet geheel onbelangrijk is dat ze “Ja” heeft gezegd. Dus ik ben echt heel tevreden over de trip :)
Nogmaals bedankt voor je hulp en het regelen.


Juni 2014
Hé,
Even zeggen dat de boottocht op de Seine geweldig was.
Lekker eten, comfortabele zitjes, mooi uitzicht.
Een aanrader voor iedereen die Parijs bezoekt.
Zeker doen.
Roger en Jeannine

 

Juni 2014
Hoi Lex,
Ja, het was super.
Het duurde even voordat we de juiste brug gevonden hadden hahaha.
Het was een hele leuke ervaring in Parijs, wat eten en tegelijkertijd wat betreft bezichtigen.
Ik zou deze rondvaart aan iedereen aanraden.
Met vriendelijke groet,
Tamara

Mei 2014
Hallo Lex,
We hebben het prima naar onze zin gehad.
Relaxte manier om indruk van de stad op te doen.
Eten was goed verzorgd en smaakte prima.
Groeten, Wout en Rita


Mei 2014
(huwelijksaanzoek met champagne in het stuurhuis van de kapitein; “tussen hemel en Seine” dus)

Beste Lex,
Het was een geslaagd diner en het is allemaal vlot verlopen.
De bediening was ook zeer goed! De maître was zeer vriendelijk en niks dan lof voor hem.
Nog bedankt voor de mooie ervaring, dit was helemaal hoe ik het in gedachten had,
Andrew


April 2014
Hoi Lex,
Het was voor mijn kinderen, kleinkinderen en mij een hele leuke avond in Parijs met een hele fijne boottocht.
Bedankt namens mijn hele familie en mij.
Groeten Danny

 

April 2014
Hallo Lex,
Super was de boottocht , eten en champagne was voor die prijs ongelofelijk goed. 
Alleen moest het allemaal snel vooruit gaan. We zaten nog maar amper op onze plaats en het voorgerecht was er al.
Maar wij hebben met z’n allen genoten van ons avondje.
Een echte aanrader.
Groetjes,
Sarah

Maart 2014
Hey Lex,
Alles is prima verlopen.
Mooie boot, goed georganiseerd, goede plaatsen en lekker eten.
Zeker de moeite waard.
Bedankt, Ricky

Maart 2014
Het huwelijksaanzoek van René op deze boot; lees zijn verhaal en bekijk zijn romantische foto.:)


December 2013

Hallo Lex,
Zoals beloofd hier de terugkoppeling over de dinnercruise.
Het was een erg leuk tochtje op de Seine met prachtig uitzicht!
Lekker gegeten, toetje was lekker, drankje was lekker en uiteraard de sfeer was top.
Heel erg bedankt.
Groet! Lester.
Lester

Recensies rondvaarten seine low-budget, foto op de SeineDecember 2013

Hoi Lex, 
Ik vond de prijs van de dinner cruise echt passend bij de kwaliteit. Ik heb ook een verzoek voor kapitein Adrian …. Hang een groter bord aan de railing van de brug op. Dit om de vertrekplaats van de boot ook in de wintermaanden in het donker gemakkelijk te vinden. 
Ik wens jullie verder heel veel succes met dit wel zeer goede concept ! 
Groetjes,  Nancy

 

November 2013
Beste Lex,
Wij hebben op de valreep de afvaart gehaald in Parijs. Het was donker en er lagen zoveel boten, dat het voor ons even zoeken was. Desalniettemin hebben wij een bijzonder fijne avond gehad op de Seine!
Wij hebben aan boord een fotoreportage laten maken, dus wij hebben de herinnering uitgebreid laten vastleggen.
Nogmaals bedankt voor het regelen.
Groeten, Onno.

 

 

Augustus 2013

Fietsen, eten en varen met een apotheek uit EindhovenHai Lex,
Het was erg gezellig in Parijs.
Heel veel door Parijs gelopen en de dinnercruise op de Seine was helemaal leuk.
Leuke crew aan boord. Wij hadden gereserveerd voor 6 uur (dat is natuurlijk een beetje vroeg voor Franse begrippen, maar ja, kids….) en er waren dus heel weinig mensen.
Ze vroegen ons of we om 8 uur wilden meevaren. Tot die tijd: free drinks. Dat vonden wij prima. Er werd onmiddellijk een fles champagne opengetrokken en de kids kregen cola.
Uiteindelijk gingen we toch om een uur of half 7 varen en eten. Maar toen deden ze ook niet lullig over de drankjes, die kregen we gewoon.

Als ik al die afgeladen mega-boten zie varen op de Seine, dan vind ik jouw rondvaartboot toch echt de leukste, hoor. Lekker basic, gewoon gezellig….
Iedereen in mijn omgeving die naar Parijs gaat geef ik jouw email/website door! En ik denk dat we volgende keer ook ns een fietsuitje gaan doen.
Groetjes,
Anne Marie

———————————————
Het was een leuke boottocht en het eten aan boord was goed.
Een aanrader dus.
Groet, Gerard

Mei 2013

Veel dank voor de rondvaart over de Seine met de groep; het was geweldig.
Zeer onder de indruk van de mooie boot, geweldige bediening, heerlijk eten, goede fotograaf, top.
Brigitte, MBO College Zuid

April 2013

Lex and the City Events, uw betrouwbare partner in ParijsHallo Lex,
De boottrip met diner was geweldig.
We zijn overal geweest en we hadden gisteren prachtig weer.
De boottocht op de Seine was ontzettend leuk en goed verzorgd.
Ik kreeg ‘s morgens een sms met de mededeling dat de ligplaats was veranderd, en ‘s middags werd ik nog gebeld of ik nog vragen had en of alles duidelijk was.
We zaten op een mooie plek op de boot en het eten was erg lekker.
We hadden het niet willen missen en we willen het iedereen aanraden.
En als aandenken hebben we op de boot in Parijs een mooie foto van ons gekocht.
Met vriendelijke groet,
Matthijs

Februari 2013

Hallo!
We zijn daarstraks meegeweest met het varen en eten en het was fantastisch!
Heel leuk uitzicht, vlotte bediening en lekker eten aan boord.
Het enige wat niet klopt op de site is dat er keuze is tussen 3 toetjes.
Iedereen kreeg hetzelfde bordje, maar het was heerlijk dus geen probleem.
Bedankt voor dit mooie Parijse aanbod!
Met vriendelijke groeten,
Liesbeth

Januari 2013
twee dagen parijs met een dinnercruise op de Seine met een dakterrasHallo Lex,
De boottrip op de Seine in Parijs is prima verlopen.
Parijs bij avond is altijd mooi, vooral voor het bezoek uit het buitenland.
Bedankt voor al je informatie.
Groet, Diety

Eind december 2012
Hallo Lex,
Ik wilde even zeggen dat we de rondvaart op de Seine heel leuk vonden.
Het arrangement was prima geregeld en je was goed bereikbaar.
Het was een zeer geslaagde boottocht op de Seine, ondanks het hoge water eind december. :)
Met uitstekende begeleiding en ook nog een praatje met jou op de boot!
Een aanrader voor iedereen.
Groetjes van Yvonne

Begin december 2012
Beste Lex,
De boottocht vrijdagavond jl op de Seine was top!
We hebben genoten van het prachtige uitzicht en de bediening was erg vriendelijk en spontaan.
Onze jongste zoon van 9 kreeg nog een dikke zoen van een knappe serveerster, dus wat wil je nog meer!
Bedankt voor de goede service.
We zullen dit familie-uitje zeker aanbevelen aan vrienden en familie.
Groeten,
Fam. van Valburg

November 2012
Hallo Lex,
Alles was prima geregeld. We hebben genoten van de boottocht op de Seine.
Met vriendelijke groeten,
Bert

juni 2012
Beste Lex,
Gelukkig heb ik bij mijn planning de weersvoorspellingen serieus genomen;).
De rondvaarttrip afgelopen zondag zou door de voorspelde gestage regen lang niet zo mooi zijn geweest als die op zaterdag. Op die dag hebben we – genietend van de wijn en de maaltijd – bijzonder genoten van het bij het voorspelde prachtige weer heen en weer de Eiffeltoren varen op de Seine. Je biedt een mooi concept aan waarmee je niet opgepropt op een rondvaartboot zit. Onze ervaring is dus positief.

—————
Beste Lex,
We zijn terug van Parijs en we hebben een geweldige avond gehad bij het afvaren van de Seine!
Lekker gegeten, gedronken en zoals beloofd geen tjokvolle boot, heerlijk!
Bedankt voor de goede zorgen en misschien tot een volgende keer voor een volgende rondvaarttour.
Groetjes Karin
—————–

Beste Lex,
Inmiddels zijn wij weer terug uit Parijs.
Hebben een heerlijk weekend gehad.
De boottocht en diner op de Seine waren geweldig.
Met vriendelijke groet,
Marianne & Maria

mei 2012
Geachte Lex,
Het is inmiddels precies 2 weken geleden dat wij gebruik maakten van het arrangementje Eten & Varen op de Seine.
Wij hadden de late afvaart gekozen, dus het was inmiddels donker en we konden genieten van een romantisch verlichte tocht.
Het eten zou omschreven kunnen worden als ‘een eenvoudige doch smakelijke maaltijd’ (naar Marten Toonder).
We hebben er geen spijt van gehad.
De situering van de zitplaatsen is slim.
Met dank en een hartelijke groet,
Ika & Johan

Goedemorgen Lex,
De boottocht was helemaal geslaagd, het eten was prima en we konden alles vanuit onze heerlijke fauteuil bekijken.
Groet, Hilly

 

Eind november 2011
De boottocht over de Seine was ontzettend leuk en goed verzorgd!
Het was heerlijk bijkomen na een hele dag door Parijs lopen.
Het eten was ook erg lekker.
Met vriendelijke groet,
AV Zorggroep

Begin november 2011,
Beste Lex,

De boottocht als dinercruise was prima.
Mooie boot, stipt op tijd en het was niet druk!
Het enige minpunt is dat het snel moet gaan. Een uurtje varen, inschepen en eten is vrij kort.
Al bij al een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar!
Dank je wel voor de goede service!

Mvg,
Debbie (uit Vlaanderen)

Eind september 2011
Een Vlaamse familie ging mee varen en eten:
hallo :)
fijne rondvaart gehad en eten was ook heel goed. beetje verwarrend wat je mocht nemen bij de aperitief, een voorgerechtje of niet. verder was alles ok!Patrick

Juni 2011
Hallo Lex,
De boottocht op de Seine was enorm fijn! Het was een verrassing voor mijn vriend en hij vond het een ideale ontspanning na een dagje Parijs te verkennen.
We hebben er enorm van genoten. Het eten was eenvoudig maar zeer lekker en er zijn mooie foto’s ontstaan!
Een heel mooi initiatief, nog veel succes er mee!
Groetjes, Lien

 

Marianne haakte mei 2011 aan met 10 anderen en schreef:
Hoi Lex,
Wij hebben zaterdag ons boottochtje in Parijs gehad. Het was een succes.
Mooie boot, iedereen goed uitzicht, heerlijke stoelen (!) en zeer efficient.
Slechts 1 minpuntje: die rijst voedt niet en ik vond er geen smaak aan zitten. Maar de zalm en de kip waren prima, het broodje was lekker en de brownie goddelijk.
Dank voor het regelen en succes met de zaken gewenst.
Groetjes, Marianne

PS: als je ooit gaat uitbreiden naar andere steden (Barcelona, Berlijn, ofzo), dan hoor ik het graag.

Daan schrijft ons eind april 2011:
Hallo Lex,
Wij hebben genoten van de “cruise”. Het eten was lekker en we hadden fantastisch weer.
Ons verblijf in Parijs, in Jacks Hotel, aan de Av. Stephen-Pichon, is zeer goed bevallen. Een aanrader net als de dinerboot. :)
Mochten we weer naar Parijs komen, dan doen we het zeker over.
Groeten Daan

Johan uit Vlaanderen kwam bij ons uit met zijn groep van 16 personen, maart 2011:
Lex, onze bootttocht op de Seine in Parijs was super. Eten was lekker en ideaal voor een avondmaal, licht en goed warm. Systeem van bedeling met die gekleurde dienbladen geniaal. De groep was gezellig en sprak bewondering uit voor mijn organisatie, maar eigenlijk moet deze pluim naar uw organisatie gaan. Kort: goed, lekke, niet duur en ….. prachtig zicht. (Alleen keken we uit naar een kleinere boot met mogelijke toch een nederlandstalige opvang. Neen alleen een Franse matroos wees ons de weg en gelukkig zagen we het logo van de rederij.)
Dank Johan

Ellen zegt na afloop over hun boottocht over de Seine:
Hallo Lex van Buuren,
We hebben genoten van ons boottochtje over de Seine!
Er is een hele leuke foto van ons tweeën gemaakt door de fotografe aan boord van het schip.
Het eten was erg lekker!! (zalm) Kortom zo’n weekendje Parijs is zeker voor herhaling vatbaar!
Groeten,en een gelukkige dag! Ellen. (Maart 2011)

Soumaya (eind februari 2011):
Beste Lex,
Ik zou nog even laten weten hoe de dinertrip op de Seine was.
Ik vond het erg leuk. Het eten was simpel, maar lekker.
Het mooiste van alles vond ik het uitzicht.
Groet, Soumaya

Nele (eind februari 2011):
Hallo,
Alles is goed verlopen, we hebben ervan genoten!
Met vriendelijke groeten, Nele

Inge, mee in februari 2011, zegt:
Hallo Lex,
Zoals beloofd zou ik je nog laten weten hoe de boottocht was op de Seine.
Afgelopen zaterdag was het zover. Tegen 19.10 uur gingen we naar de kade toe waar de boot zou vertrekken. Er stond al een hele rij te wachten. En achter ons groeide de rij gestaag. Het begon een beetje te miezeren maar de stemming was goed. Nadat we ons hadden ingechecked, een dienblad met drankje, toetje en bestek hadden gevuld, zochten we een mooi plekje uit. Maar eigenlijk zit je overal mooi. De boot vertrok en we konden genieten van een prachtig verlichtte Notre Dame, Parijse kades en de Eiffeltoren. Schitterend was het. We hebben genoten. Het eten was ook prima. We misten alleen wel wat rauwkost/crudité erbij. Dan was het helemaal af geweest. Maar we kunnen dit boottochtje zeker aanraden, en dat zullen we ook doen als we mensen horen die naar Parijs gaan. Bedankt voor de leuke trip! Vriendelijke groet, Inge.

Han, op vakantie in Parijs met 4 personen in december 2010, zegt:
Hallo Lex,
Hierbij wil ik je laten weten dat de dinnercruise in Parijs erg goed is bevallen. De aanlegplaats van de rondvaartboot was vlakbij de Eiffeltoren en makkelijk te vinden. Het interieur netjes en de ambiance sfeervol. Zelfs aan kerstversiering was gedacht. Het eten was simpel, maar smakelijk en voldoende. Dit alles zorgde ervoor dat de prijs/kwaliteitverhouding prima was. Tevens was het reserveren via jou makkelijk en snel geregeld. Kortom: een aanrader!
Groeten, Han

Dennis (mee met zijn partner in november 2010 tijdens een weekend Parijs)
Hoi Lex,
Zoals beloofd zou ik je nog laten weten hoe de boottocht in Parijs was geweest.
Het uitstapje was allemaal goed georganiseerd en de aanlegplaats was zonder problemen te vinden.
Het eten was (zoals je zelf al zei) simpel maar smaakte prima.
De boottocht over de Seine zelf was erg mooi en we hebben er erg van genoten.
Ik zou het zeker iedereen aanraden.
Groeten, Dennis

Marc uit Brabant zegt:
“Hoi Lex,
De boottocht tijdens onze citytrip Parijs was super. Eten was ook goed te doen, stukje kip met rijst en wat muntblaadjes geeft een erg smaakvolle combi.
Prima arrangement voor een goede prijs.”

Peter schrijft ons na afloop van de rondvaart met eten:
“Hallo Lex,
De dinnercruise was geweldig, we waren alleen met opstappen de boot kwijt omdat we te vroeg waren, maar dat kwam goed toen de boot kwam aanvaren.
We hebben nog twee flessen champagne gekregen op de (knusse) boot, nog bedankt, smaakte goed.
Gr Peter”.

Marianne laat ons na de boottocht in Parijs weten:
“Het was een erg leuk weekend in Parijs met zowaar alleen maar goed weer, behalve zaterdagavond. Maar toen zaten we toch op de boot en dat was een succes: een mooi gezicht op Parijs op een leuke
manier met een simpele, doch smakelijke maaltijd. Ik heb al veel vrienden deze tip gegeven!”.

In september 2010 gingen Karin, Linda, Petra, Ingrid en Desiree uit Vlaardingen met ons mee:
Hoi Lex,
Gisterenavond terug gekomen van onze stedentrip Parijs en wil je even laten weten dat we de boottocht geweldig vonden.
Met de routebeschrijving hadden we de boot snel gevonden, eten was goed en de boot heel gezellig, dus we zullen jullie zeker bij vrienden, collega’s en familie aanraden!

 

Mirelke boekte voor oktober 2010 een arrangement op de Seine bij ons
Beste Lex,
De boottocht in Parijs is ons goed bevallen.
Het eten was prima. En daarna het uitzicht vanaf het dak van de boot helemaal geweldig !
Bedankt dit arrangement, Groet, Mirelke

Reserveren
Reserveer nu uw boottocht voor over de Seine. En geniet van veel moois wat Parijs te bieden heeft vanuit een mooie boot met lekker eten!
Reserveren